Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Звездата от „Капките” Тита пазарува евтини парцалки (Снимки)

Звездата от „Капките” Тита пазарува евтини парцалки (Снимки)

/
/
/
252 Преглеждания

Сензацията на шоуто за имитации „Като две капки вода“ – Тита, явно не е получила хонорара си от предаването, щом пести от нови придобивки. Младата поп звезда бе засечена от фотографи да щурмува най-големия търговски център в столицата, но след дългата обиколка по магазините си тръгна почти с празни ръце, научи e-vesti.com.

Въпреки че идолката на тийнейджърите обходи най-скъпите бутици, си остана само с гледането и бързо се пренасочи към по-евтините марки. И техните артикули обаче не ѝ бяха съвсем по джоба, защото Тита дълго се колеба дали да си купи една или две блузки, чиито цени бяха по 30 лева.

Докато певицата пресмяташе бюджета си, нейният придружител в шопинг тура не пестеше средства и излизаше с покупка от всеки магазин. Наблюдателни столичани, излезли на разходка в мола, забелязаха обаче, че младият господин, който придружаваше звездата, не бе нейният любим. Набиващата се на очи с ефектна визия певица за пореден път подхрани слуха, че изневерява на дългогодишния си приятел, с когото имат връзка от разстояние, защото той продължава да живее в родната и на двама им Силистра. За него се знае, че е потомък на богата фамилия, радва се на лъскав живот и глези известната си любима със скъпи подаръци и почивки. Самата Тита също е сред най-скъпоплатените млади артисти. Наскоро покрай семейството ѝ гръмна чутовен скандал, тъй като баща ѝ Милен Пенчев бе обвинен в източване на държавния бюджет. След като преди два месеца той бе арестуван, в края на април спецапелативният съд го отстрани окончателно от длъжността началник на НОИ в Силистра.

Звездата от „Капките” Тита Звездата от „Капките” Тита Звездата от „Капките” Тита Звездата от „Капките” Тита

Ретро

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!