Home » ЛАЙФСТАЙЛ » Звезда от „Момчето си отива“ 25 г. живее без ток: Изкарва стотинки за хляб чрез просия
Звезда от „Момчето си отива“ 25 г. живее без ток

Звезда от „Момчето си отива“ 25 г. живее без ток: Изкарва стотинки за хляб чрез просия

Една от звездите на емблематичния филм „Момчето си отива“ – актрисата Христина Русева, от 25 години живеела без ток, алармират нейни съседи от Сливен, узна e-vesti.

Апартаментът на някогашната красавица бил в окаян вид, а таваните всеки момент щели да се срутят върху главата й. Входната й врата била изгнила и стояла денонощно отворена, тъй като Христина нямала апри да ремонтира бравата или да си купи катинар.

Макар вътре да нямало нито хубави мебели, нито скъпи бижута, пари или техника, било достатъчно някой да й изкара акъла, коментират нейни комшии. За хляб и мляко си изкарвала стотинки с просия.

Сливналии разказват, че ежедневно можела да бъде видяна по центъра. Обичайно обаче била в шо-годе приличен вид – чиста и добре облечена. Не сядала по земята, а подпитвала с тих тон случайни минувачи дали могат да й услужат със стотинки, писа „Ретро“.

Хората винаги се отзовавали, защото я познавали от години. Сериозна помощ обаче тя отказвала от всички. Не желаела нито да сигнализират социалните, нито да й носят дрехи, мебели и други вещи, нито да я настаняват в старчески дом или друга институция.

Преди време имало опити Христина да бъде пратена на лечение, но тя избягала. Основният й проблем, който я докарал до просешка тояга, бил алкохолът. Бивши нейни колеги разправят, че посегнала към чашката от любов и разочарование от театралните среди в морската столица. Психиката й не издържала и се върнала пак в Сливен. Никой не й подал ръка и дълго време тя била безработна. Въпреки че се славела като серт характер, загубила хъс и липсата на средства и работа още повече я тласнали към алкохола.

Хотарена

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*