Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Златка Райкова очаква наследник (Подробности за щастливото събитие)

Златка Райкова очаква наследник (Подробности за щастливото събитие)

/
/
/
414 Преглеждания

Златка Райкова ще дари Благой Георгиев с още един наследник

Златка Райкова ще дари любимия си дете. От дни тази клюка се носи в медийното пространство. Според мълвата, блондинката вече е съобщила благата вест само на родителите си. За промяната в живота й знаят и най-близките й приятелки.

Блондинката е решила да запази мълчание и както повелява поверието да запази в тайна деликатното си състояние. Едва след като влезе в четвъртия месец, Златка възнамерява да оповести публично, че очаква дете. Този момент не е никак далече.

Според запознати това ще се случи след 20 дни. Тогава бъдещата булка ще влезе в четвъртия месец.

Преди дни плеймейтката публикува в мрежата снимки, с които озадачи последователите си. Най-наблюдателните веднага се досетиха, че тя е бременна.

Профилът й социалната мрежа все още е активен. За разлика от нея, Благо изчезна от мрежите, след като научи, че ще става баща за четвърти път. Футболистът иска да си спести коментари, че прави дете на всяка жена, с която има връзка.

Той вече има две деца от бившата гимнастичка Христина Витанова. Благой Георгиев има и син от шампионката по танго Есмер Омерова.

Още в началото на връзката си с него, Русата Златка заяви, че е готова да стане майка и намекна, че двамата с Благо работят по въпроса, пише Хот нюлс.

Разкрития.ком

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!