Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Жената на Румен Радев обяви война на една от най-големите самолетни компании

Жената на Румен Радев обяви война на една от най-големите самолетни компании

/
/
/
839 Views

Жената на Румен Радев обяви война на една от най-големите самолетни компании, след като закъсала на летището във Франкфурт. Затова се оплака самата тя в страницата си във Фейсбук в полунощ, научи e-vesti.com. Оказва се, че сметналата се за първа дама на България Десислава Радева, трябвало за вземе участие във фолклорен фестивал. Полетът й обаче бил отменен.

Радева твърди, че била унизена от служителите, като дори я попитали дали може да чете. Явно президентшата смята, че щом е жена на някого, всички по света й дължат по-специално отношение, докато служителите на компанията са се държали професионално като с всеки друг пътник.

Заради това, че не са я уважили като ВИП персона, за каквато явно само тя се има, Радева обяви война на компанията и призова да не се лети с нея.

Още по-скандално е, че президентшата прави расистки намеци в публикацията си спрямо служителка на „Луфтханза“: „Да не говорим за афроамериканката, която подигравателно попита „Можете ли да четете“, написа Радева.

Минути след това обаче явно някой й подсказва, че изказването за „афроамериканката“ е скандално и тя го изтрива, както може да се види на снимките от публикацията й преди и след.

Жената на Румен Радев

Изказването за афроамериканката в първата публикация на Радева, докато във втората е наречена „служителка“

Жената на Румен Радев

ПИК

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *