Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / КРИМИ / Зетят на Митьо Очите ръководи гардове на „Аркус” в Слънчев бряг

Зетят на Митьо Очите ръководи гардове на „Аркус” в Слънчев бряг

/
/
/
1201 Views

Обясни пред Специализирания наказателен съд, че работи като организатор-охрана в курорта, научи e-vesti.

Зетят на Митьо Очите работи като организатор-охрана в Слънчев бряг за фирмата „Аркус сигурност Бургас”. Това стана ясно на последното заседание на делото “4 you” срещу групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата.

Велислав Попов, от който голямата дъщерята на Очите има дете, се яви в Специализирания наказателен съд (СНС) като свидетел. При идентифициране на личността му той обясни, че е неженен, неосъждан и в момента работи като организатор-охрана в „Аркус сигурност Бургас” в Слънчев бряг.

Димитър Желязков също се води служител на тази фирма.

Припомняме, че на делото бе разпитана и партньорката на Велислав Попов – Станислава Желязкова, щерка на Митьо Очите.

Велислав обясни, че е присъствал лично при престрелката в ресторанта “4 you” на 8 юни 2016 г., при която Очите бе тежко ранен.

Според свидетеля идеята била да вечерят, а след това да отидат на бар. Шегували се помежду си, ситуацията не предвещавала фаталния развой.

На прага на ресторанта ги посрещнал Иван Терзийски – един от подсъдимите като човек на Божо Кравата. Той направил жест, подканвайки компанията да влезе в заведението, като се засмял ехидно.

„Бате Митко беше първи отпреде”, каза Велислав Попов, – „Сашо, лека му пръст, отдясно, а Кольо – от лявата му страна, отстрани”.

Бате Митко е Митьо Очите; Сашо е Александър Алексиев, който бе убит при престрелката; а Кольо е Никола Маринов-Кольо Магарето, който бе ранен.

Зад тях имало още няколко човека, сред които бил и самият Велислав.

Митьо Очите бил с бронежилетка, но това не било нещо необичайно. Облечен бил с фланелка с къс ръкав, къси гащета, носел шапка с козирка, пушел пура.

„Не вървяхме под строй”, подчерта пред съда Велислав Попов.

Разпитът му продължи няколко часа.

Флагман

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *