Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЗДРАВЕ / Защо наистина се нуждаете от червен конец и как точно да си го направите

Защо наистина се нуждаете от червен конец и как точно да си го направите

/
/
/
320 Views

Червен конец! Сега всеки го има: вашият съсед, приятел, знаменитост, а може би и вие.

Но знаете ли защо наистина e необходим?
Има много легенди за истинската цел на тази невинна нишка. Нека да разберем какво наистина означава това.

От поколение на поколение тази традиция да се носи този червен конец се предава като талисман срещу всяко зло, вътрешно или външно. Корените на тази традиция идват от Израел, от мъдрите кабалисти.

Говори се, че това е символ на конец, с който един от предците на еврейската раса Рейчъл е бил увит. Той беше въплъщението на красотата и любовта. Кабалистите станаха първите, които зареждаха конци със специална сила.

Всяка нация обаче изгражда свои легенди за този конец. Има безброй истории и легенди, няма точна представа откъде идва тази тема и за какво първоначално е била предназначена.

Едно е ясно – има невероятна сила, която може да защитава.

Червеното се счита за най-енергично мощния цвят, тъй като е защитен от планетата Марс, която се счита за планета на защита и сила. С цвeта всичко е ясно, сега нека да преминем към материала. Необходимо е да се използва вълна. Възниква въпросът защо вълна ?

Вълната има много тайни свойства. Този конец може да повлияе благоприятно на кръвообращението, така че обвързването му на китката може да ускори зарастването на раните, да премахне възпалението и да облекчи болката. Това лесно се обяснява с помощта на науката: вълната е източник на статично електричество. Казано по-просто, вълната кара кръвта да се ускори до нормално.

Традицията казва, че трябва здраво да навиете конец около лявата китка и да затегнете всеки възел 7 пъти, което също трябва да бъдат 7. Защо е лявата страна? Това се дължи на факта, че отрицателната енергия навлиза в тялото ни от тази страна, а конеца го предпазва.

Също трябва правилно да се завързва. Човек, който ще го завърже, трябва да има чиста душа и със силна енергия , това може да бъде обичан човек, приятел, близък роднина.

Когато извършвате този ритуал, и двамата трябва да мислите само за доброто, като по
този начин привличате положителна енергия.

Кабалистите вярват, че ако конеца е вързан правилно, това е силен амулет, който може да повлияе на цялата ви съдба.

Ако вашата нишка ще се скъса – това не е причина за паника. Това е знак, че нишката ви е спасила от големи неприятности. Тя изпълни мисията си и те „остави” . Време е да
помислим за новия амулет.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *