Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Запорираха фирмите на Софи Маринова, огромното богатство на ромската перла се оказа мит

Запорираха фирмите на Софи Маринова, огромното богатство на ромската перла се оказа мит

/
/
/
592 Преглеждания

Прецакани кредитори погнаха фолкпевицата Софи Маринова за 400 бона, научи e-vesti.

Само мит се оказа огромното богатство на ромската перла Софи Маринова. От години се носят легенди как певицата издържа многобройната си рода, а самата тя тъне в завиден лукс. Истината е доста по-различна. Изпълнителката на вечния хит „Стари рани“ не само че не е натрупала бели пари за черни дни в банките, ами има огромни дългове на стойност близо 400 000 лева – отбелязва изданието.

Финансовото състояние на изпълнителката на хита „Стари рани“ никак не е розово – сочи проверка в Търговския регистър. Фирмите ѝ „Лоренцо мюзик“ и „Софи Гринго мюзик“ са с по два запора към два различни кредитора. Те обаче са наложени само върху дяла на Софи Маринова, което означава, че само певицата има стари сметки за разчистване от 2011 г. Борчовете й барабар с адвокатските хонорари на кредиторите й са над 370 хил. лева.

Според близки до певицата още преди 8 години служители в банката и кредитната фирма уведомили Софка, че ще извадят имуществото й на публичен търг. Твърди се, че предстоящият фалит на Софи бил приет много тежко от Гринго. Напук на слуховете, че е с нея само заради парите й, мачото не само че не я напуснал, но и преди 2 месеца се венча за нея.

Миналото лято Гринго излезе предсрочно от затвора заради добро поведение, след като излежа 10 месеца в пандиза. Твърди се, че наред с данъците и официалните кредити на певицата, която имала доста широки пръсти, дължала солидни суми и на свои по-заможни приятели.

Разкрития.ком

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!