Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Вижте Яна Маринова без грим (СНИМКИ)

Вижте Яна Маринова без грим (СНИМКИ)

/
/
/
1176 Views

Актрисата Яна Маринова публикува няколко снимки в социалната мрежа „Фесйбук“, на които е без капка грип. Това предизвика ожесточена дискусия относно красотата на известната актриса или по-скоро липсата на такава, научи e-vesti.com.

Част от последователите на Яна я намират за изключително красива и приветстват това, че няма притеснения да се покаже без макиаж. Други пък категорично не могат да я възприемат без да е намацана и дори се появиха твърдения, че не е никаква красавица.

Яна Маринова без грим Яна Маринова без грим

Ясно е, че всеки човек се преобразява с малко грим, особено направен от професионалист в областта. Яна обаче няма скрупули да се снима и показва без грим. В почивните си дни никога не се цапоти по лицето, остава го да си почине.

Актрисата е почти на 41 и за годините си изглежда повече от страхотно, категорични са нейните почитатели, които следят с голям интерес изявите и в киното, както и случващото се в социалната мрежа. Там Яна държи в течение своите последователи за живота си извън камерите и често публикува снимки от разходките си в планината, от вечерята вкъщи или сбирка с приятели, където позира съвсем гордо без пудра и спирала.

Яна Маринова без грим

Източник: show.blitz.bg

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *