Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Веско Маринов имал фирми за саниране

Веско Маринов имал фирми за саниране

/
/
/
809 Views

Репликата на Бойко Борисов от миналия петък, че му е писнало Веселин Маринов да му пее на концертите, крие много повече смисъл от първосигналния, разкрива депутат от ГЕРБ, пожелал да не бъде цитиран поименно, научи e-vesti.com.

По думите му, през Маринов минавал сериозен властови трафик на влияние. Именно Веско бил човека, който посредничил между Цветанов, кметове и широк кръг бизнесмени от цялата страна. Изпълнителят на „Горчиво вино“ можел да организира буквално за часове среща с Цветанов, стига тя да изисква спешност.

Ако се вярва на слуховете, Веселин Маринов не бил просто певец, а солиден бизнесмен, който даже имал 2 фирми, участвали преди 2-3 години в санирането на блокове в цялата страна. Разбира се, дружествата не били на негово име, но той имал по-голямото дялово участие в тях.

„Заявявайки публично, че му е писнало от Веско Маринов, Борисов всъщност казва, че му е дошло до гуша от лобито на Цветанов и приближените му, които нямат чет“, тълкуват между редовете гербаджии, които са изключително доволни от положителната развръзка. Според тях, новата структура на ГЕРБ, която предстои да бъде приета и която не съсредоточава толкова много власт в ръцете на един-единствен човек, ще укрепи значително позициите на партията.

Самият Веско пък бил много разстроен, че е публично разжалван, и дори плакал от огорчение, твърдят негови близки. Още същата вечер той се чул с Цветанов, който се опитвал да го успокоява, разказа самия разжалван шеф на партията в интервю пред Би Ти Ви в събота. „Не биваше така – да се нападат приятели, които с нищо не са го заслужили“, коментира тогава Цветанов.

lupa.bg

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *