Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Вдовицата на Стефан Шарлопов по-секси от дъщеря му СНИМКИ

Вдовицата на Стефан Шарлопов по-секси от дъщеря му СНИМКИ

/
/
/
779 Преглеждания

Вдовицата на Стефан Шарлопов и дъщеря му от първия му брак често могат да бъдат объркани, научи e-vesti.com. Повечето хора си мислят, че Бояна е дъщерята на покойния бизнесмен, а Ева – нейна майка.

Недоразумението се получава най-вече заради младоликото излъчване на Бояна и перфектната форма, в която се поддържа, пише „Галерия“. За разлика от нея, дъщерята на Стефан – Ева, изглежда доста по-възрастна, а на килограми е два пъти по-едра от мащехата си.

Една година след смъртта на Шарлопов, Бояна наистина е разцъфнала. 36-годишната вдовица още повече е отслабнала, разхубавила се е и изцяло е подменила гардероба си с вталени и секси дрехи. Според столични клюкари коренната промяна се дължи на млад любовник, и по-конкретно – на бодигарда й.

В същото време Ева Шарлопова е качила над 15 кг и според нейни близки това се дължи на внезапната смърт на баща й. Тя наследи част от бизнеса на татко си и в момента управлява „Шарлопов груп“ заедно с Бояна. Всичко това се отразило стресово на Ева и килограмите се трупали.

Вдовицата на Стефан Шарлопов

Вдовицата на Стефан Шарлопов

Хотарена

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!