Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / КРИМИ / Въоръжени полицейски екипи продължават с издирването на убиеца от Костенец (ВИДЕО)

Въоръжени полицейски екипи продължават с издирването на убиеца от Костенец (ВИДЕО)

/
/
/
1254 Views

Падането на мрака не спря полицейските екипи, които продължиха операцията по издирването на Стоян Зайков от Костенец, научи e-vesti.com.  43-годишният е заподозрян за убийството на 38-годишната Милена Шишкова.

Мъжът е в неизвестност повече от 12 часа. За последно е видян в четвъртък вечерта, когато излязъл от къщата, в която живее и не се върнал, пише trafficnews.bg.

Няма данни дали мъжът е употребил алкохол или наркотични вещества.

Повечето жители на квартала описват Зайков като брутален апаш, от когото е пропищял целият град. Съседите му пък твърдят, че не е такъв злодей, но рано е тръгнал по кривия път.

Оръжието на престъплението все още не е намерено.

В града има засилено полицейско присъствие. Кварталът продължава да бъде отцепен. Цялата областна дирекция е включена в издирването, специализирани сили от София също взимат участие. При претърсването на гората се използва целия ресурс на общината, както и на горското стопанство. От МВР уточниха, че обмислят дори използването на хеликоптер.

Сестрата на убитата беше категорична, че в случая не става въпрос за любовен триъгълник. Убитата се оплаквала, че през последните няколко дни заподозреният Стоян Зайков я преследва.

Славяна Шишкова добави, че убитата собственичка на погребална агенция и фризьорски салон много се страхувала от Стоян, но въпреки това не е подавала жалби в полицията. Двамата били разделени от два месеца, но той често идвал в къщата й. Последният път влязъл с отвертка, въпреки че имал ключ.

Детето им е живеело при баща си. Снощи е било при него. Зайков излязъл от къщата на дядо си, с когото живеел, като казал, че ще се върне скоро. Оттогава той е в неизвестност.

„Сигурно ще го намерят обесен, защото когато го видях за последно взе въже“, разказа жена, която живее близо до дома на Стоян.

38-годишната жена е убита от упор с два куршума от пистолет близо до къщата, в която живеела след като се разделила със заподозряния за убийството Стоян Георгиев Зайков. Според криминалистите това означава, че лежалият в затвора за кражби 43-годишен мъж е планирал екзекуцията, а не е я извършил в състояние на афект.

Източник: БЛИЦ

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *