Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Валя Ахчиева моли Вяра Анкова да я вземе в Нова ТВ

Валя Ахчиева моли Вяра Анкова да я вземе в Нова ТВ

/
/
/
512 Views

Шармантната телевизионерка Валя Ахчиева е предприела сериозна офанзива за завръщане в ефир от новия медиен сезон наесен, научи e-vesti. Изненадващо, първата врата , на която е почукала, е била на старата й познайница Вяра Анкова, под чието ръководство дълги години се подвизаваше в БНТ. Отскоро съпругата на Лафчис е изпълнителен директор на Нова ТВ. Връзката между двете дами никога не е била безпроблемна, но те таят изключителен взаимен респект и през години не един и два пъти са си помагали взаимно, научи Lupa.bg от свои хора в бранша.

Именно Вяра Анкова на два пъти спаси кожата на Ахчиева да не изхвърчи от БНТ по времето, когато колеше и бесеше в телевизията-майка. Първо в края на 2014 г. устатата севлиевка спретна тенденциозен репортаж за Здравната каса, като обвини нейни служители, че крият лекарства за хепатит. Вдигна се шум до небесата, скандалът стигна до СЕМ и Министерството на зравеопазването, но Анкова хитро потуши драмата, като организира дискусия в ефир с всички засегнати страни.

През пролетта на 2017-а Ахчиева пак забърка каша от подобен тим с разследване на аптеки „Марешки” в Силистра, където продавали на безбожни цени лекарства за ревматоиден артрит и псориазис. И отново Вяра успя да заглади положението и остави колежката си в ефир.

В началото на настоящата година обаче Ахчиева „изгоря” след скандал за надписани фактури за предаването си „Открито”. Това я накарало да потърси отново Вяра Анкова с надеждата да се приюти под крилото й в Нова ТВ. По наша информация двете дами ще се срещнат в края на идната седми9ца, за да обсъдят възможността за сътрудничество и има ли изобщо място предаване от типа на ахчиевото в частния канал.

Лупа

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *