Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / КРИМИ / Управител на фирма преби зверски трима души, отърва затвора

Управител на фирма преби зверски трима души, отърва затвора

/
/
/
542 Views

Управител на софийска фирма се размина със затвора, въпреки че нанесъл жесток побой на две жени и един мъж в Мездренско, научи агенция BulNews. Наказанието за зверството от страна на С.М. е условна присъда от две години и шест месеца, наложена от магистратите от районния съд в железничарския град.

Случката е станала на 6 май 2015 г, но делото срещу управителя се гледа едва преди дни. Какво точно е довело до агресията не става ясно. Навръх Гергьовден обаче бесният мъж набил В.Г., която от ударите изпаднала в безсъзнание заради сериозна рана на главата.

Удари в лицето получила и Н.Н., чието око кръвясало и се затворило. В юмручната разправия пострадал и С.К., който също бил нацелен в лицето и получил няколко сериозни рани.

За действията си С.М. ще трябва да плати 10 000 лева за причинени неимуществени вреди на В.Г., 1 500 лева на Н.Н. за болките и страданието, през което е преминала и 1 700 лева за побоя и травмите на С.К. Агресивният мъж дължи и 500 лева разходи за адвокат на С.К., както и 1 684.40 лева разноски по делото.
Присъдата може да се обжалва пред врачанския окръжен съд.

Източник: bulnews.bg

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!