Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Цвети Стоянова показа гражданска позиция и характер, ето срещу кого изригна

Цвети Стоянова показа гражданска позиция и характер, ето срещу кого изригна

/
/
/
991 Views

Златното момиче Цвети Стоянова е претърпяла пълна метаморфоза след трагичния опит за самоубийство, научи e-vesti.  Днес тя е уверена млада жена, която не се страхува да изразява мнението си. Цветелина показа и гражданска позиция с поста, който публикува преди дни:

„Ще оставя тези лица тук за да ги погледате… Малка част от жертвите на едно недъгаво и повредено, неграмотно и етнически деформирано, крадливо и мързеливо общество, неспособно да се интегрира…

Драги управляващи, докарахте ни до там , че да се чувстваме малцинство в собствената си държава. Насадихте ни омраза и нетърпимост. Аз съм един безкрайно толерантен човек и днес за пръв път усетих неприязън.

Свикнах с цялата ви простотия , търпял съм какви ли не извращения на системата и въпреки това полагам огромни усилия за да бъда съвестен гражданин на една страна, която не веднъж ми е обръщала гръб.

Не съм си тръгнал не защото нямам възможност , а защото имам надежда . И както казва автора: „Именно, тази Надежда понякога те убива и се оказва ужасно мъчителна“.

Не знам дали си давате сметка какво направихте и какво създадохте , но вие разкъсахте България на парчета и от нея не остана нищо. Останаха малцина като мен ,които още вярват и се мъчат да правят нещо с идеята , че ако покажеш на хората добър пример, те ще го попият и всичко ще тръгне в положителна посока.

Да, да ,ама неееееее ! Днес положителният пример е Габрово ! Един малък град се вдигна и каза НЕ ! Тези лица не са на чужди деца, това са вашите деца, те имат имена ! Родени са във вашата държава и убити от нея, поради неспособноста ѝ да ги защити и да въздаде справедливост!

Отговорността и вината за този проблем е в управляващата измет, имитираща неговото „разрешаване“ години наред без да има резултат, разбира се и в обществото , което ги търпи и преизбира …

България отдавна вече не е България , а българите отдавна са изчезващ вид…“, публикува поста на стената си Цвети Стоянова.

Цвети Стоянова показа гражданска позиция

Разкрития.ком

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *