Home » НОВИНИ » Цветанов разкри всичко около отношенията си с Борисов: „Вече не сме сприятели!“
Цветан Цветанов
Цветан Цветанов

Цветанов разкри всичко около отношенията си с Борисов: „Вече не сме сприятели!“

Цветанов разкри всичко около отношенията си с Борисов: „Вече не сме сприятели!“

Нямам никакво отношение към предизборния щаб, вече съм доста по-дистанциран от партия ГЕРБ. Мога да кажа, че някой път се чуваме чисто делово, но ще е лицемерно, ако кажа, че е приятелски”, отговори Цветан Цветанов на въпрос дали се чува с премиера Бойко Борисов.

Цветанов се е захванал с нови проекти и е загърбил отношенията си с ГЕРБ!

„Човек може да направи по-задълбочен анализ и да продължи напред. Аз продължих напред. Подобни периоди винаги ме мотивират. Смятам, че целите, които си поставям, ще дадат резултати“. Това заяви по bTV Цветан Цветанов.На 16 септември той учреди „Евро-атлантическият център за сигурност“.,съобщава  e-vesti.com

Сред първите членове на Центъра са журналистът Христо Христов, проф. Румен Кънчев, проф. Евелина Келбечева, психологът Росен Йорданов, адв. Борис Велев, Борислав Велков, анализаторът Кристиян Шкварек, д-р Виктор Серафимов, Евгения Стоянова, Екатерина Борисова, Стоян Георгиев, Драгомир Младенов, Петър Матов и София Цветкова, пише frognews.bg.

„С опита, който имах в ГЕРБ, смятам, че този център сега е най-подходящото, което мога да направя. Хората около Борисов в момента са такива, че казват това, което иска да чуе, а не това, което е истината“, категоричен беше Цветанов.“Решетников участваше активно в президентските избори през 2016 година. Никой не казваше тогава, че е заплаха за националната сигурност“, коментира шпионския скандал той.

„Комплексни са слабостите, които са допуснати в случая с НАП. Чух някакви интерпретации, че създаването на Евро-атлантическия център е имало нещо общо с пробива в НАП, чух че купувам ЧЕЗ, че купувам медии. Това просто е несериозно. Ние ще работим активно за противодействие на хибридните атаки“, заяви Цветанов.

И Цветанов предвиди балотаж в битката за София. Той предупреди Фандъкова, че борбата ще е тежка.

източник: blitz.bg

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*