Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Цитридис не харесва Рачков,Зуека и Любо Нейков

Цитридис не харесва Рачков,Зуека и Любо Нейков

/
/
/
273 Views

„На „Комиците” никога не съм им бил фен, но сега сме колеги. В момента няма хумор по телевизията, който да ми харесва. Освен в моето предаване”, това заяви Николаос Цитиридис по повод комедийния шоубизнес в телевизията.

Цитиридис сподели, че за момента харесва само собственото си предаване.

„В него хуморът е такъв, какъвто искам да виждам по телевизията. Как да кажа, че им липсва харизма–толкова много хора харесват и Рачков, и Зуека, и Любо Нейков. Но може би не притежават харизмата, която аз търся в един водещ, в един комик, нека го наричаме”, комедиант”, споделя Николаос.

Комикът признава, че единствено в Тодор Колев е виждал живият образ на хумора. Според него легендарния актьор е имал изключителния талант да импровизира и наистина да разсмива хората. При това използвайки естествен чар и хумор, каквито малцина притежават.

След повече от 800 стенд ъп представления, Цитиридис е категоричен, че е започнал да разпознава желанията на публиката. И знае кога да стане хаплив и кога по-смирен. Комикът обаче е убеден, че вулгарният хумор не е ключът към успеха. Самият той не му е почитател и предпочита да стои далеч от него, пише „България днес”.

Що се отнася до кариерата му като водещ, първоначално е бил поканен като част от сценария екип. След това обаче продуцентите решават, че той е човекът, който може да се превърне в лице на предаването.

Той тренира с месеци всеки ден пред камерите, за да извае образа си. И успява.

Комикът, освен всичко останало е и почетен член на „Комеди клуб София”. Той е избран за „резидент”, което е най-високата титла и като такъв е изнасял над 300 представления през 2019 година.

s

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *