Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Тони Стораро приет в болница, ето за какво

Тони Стораро приет в болница, ето за какво

/
/
/
635 Views

Тони Стораро отрече  новината, че е в реанимация и с опасност за живота си. Репортер се свърза с певеца, който каза, че наистина е посетил болница, но е стоял само час, научи e-vesti.

„Няма такова нещо. Не съм в реанимация. В добро здраве съм. Много благодаря на всички, които ми писаха, за загрижеността. Добре съм. Истината е, че третата ми сливица се възпали и се наложи да я изрежат. Интервенцията беше в понеделник, продължи около час и после се прибрах вкъщи. Възстановителният период, през който не е препоръчително да пея, е около 7 дни, след което се връщам на работа. Ще обява в социалните мрежи кога ще бъде първото ми участие. Извинявам се на клубовете за падналите няколко ангажимента и на феновете – че няма да се осъществят срещите ни. Ще намеря начин да се реванширам след това. Но здравето е най-важно“, заяви Тони.

Малко по-рано се появиха слухове, че снощи той е приет по спешност в болница. Според тях Тони Стораро е претъпял операция, а следващите му участия са отменени, а той е в реанимация.

lupa.bg

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *