Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЗВЕЗДИ / Тони Димитрова по-евтина от Веско Маринов

Тони Димитрова по-евтина от Веско Маринов

/
/
/
61 Views

След като миналата година Веско Маринов стартира пеенето по круизни кораби за богати българи, 2020 година явно ще заформи истинска война между естрадните динозаври за пътувания с големи кораби пред микрофона, видя Hotnews.bg. Любимата „морска”изпълнителка Тони Димитрова кани на круиз, но по река през май.

Екскурзията по Волга до прародината на българите-Волжска България започва с цени от 2903 лева за 9 нощувки в Москва, Казан и на кораба „Санкт Петербург”. Освен столицата на прабългарите Болгар, пътуващите ще видят и Нижний Новогород и Ярославъл-едни от най-старите руски градове и всичко това под съпровода на вечните песни на Димитрова. Маринов пък ще извие глас на луксозен круиз с името „Перлите на Севера“, а водещ на концертите му ще бъде Богдан Томов. Заедно с барда ще пеят още Силвия Кацарова и Росица Кирилова.

Желаещите да видят Стокхолм, Хелзинки, Санкт Петербург и Талин от 5 септември ще трябва да се бръкнат с по минимум 3097 лв. на човек, за да пътуват осем дни. Така Тони Димитрова излиза по-евтино от Маринов и компания. Круизите без музикални звезди от ранга на Димитрова и Маринов излизат с хилядарка по-малко.

Източник: HotNews.bg

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *