Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Тежък удар за Преслава, певицата не може да повярва, че й погодиха толкова нагъл номер

Тежък удар за Преслава, певицата не може да повярва, че й погодиха толкова нагъл номер

/
/
/
846 Views

Напоследък на фолкпевицата Преслава никак не й върви и от любимка на народа е напът да се превърне в една от най-мразените ни звезди. Дори самата звезда няма обяснение какво се случва и кой толкова й има зъб, но от месец и половина е подложена на зверски изтезания, научи e-vesti.com.

Всичко тръгна от решението да си оперира носа, който в продължение да години й създаваше комплекс за малоценност. Певицата нямаше търпение да се покаже пред своите почитатели с променената визия, като очакваше те да я харесат още повече и да я подкрепят в решението да се промени. Уви, изля се толкова помия, че Преслава трудно понесе всички обиди за себе си. А само преди ден й нанесоха пореден нож в гърба, с което я довършиха тотално, а кариерата й виси на косъм.

Певицата пусна фотос с изплезено езиче, и сподели, че този кадър е за всички хейтъри. Явно доста ги е засегнала, тъй като вчера бе хакнат профилът й в Инстаграм. Преслава е българската звезда с най-много последователи, което я изкачваше на пиедестал.

Оказа се, че профилът е докладват от „доброжелатели“. Силна агитка да се организирали и са действали по въпроса. А когато един профил в Инстаграм е докладван за нерен от голям брой хора, той директно се трие и връщане назад няма. Преслава направи нов, който за часове събра няколко хиляди последователи, но бързо бе премахнат, отново с помощта на „доброжелатели“.

Източници издадоха, че Преслава не е на себе си. Трудно понесла лавината от негативни коментари и сравнения с прилика с Галена след операцията на носа, а тази хакерсска атака я довършила тотално.

„Профилът ми в Инстаграм беше хакнат днес. Опитах всичко възможно да го върна, но нещата явно са на доста сериозно ниво. Направих си нов профил, но някой явно се занимава доста сериозно с моята личност и е хакнат и този профил. Извинявам се на всички хора, които ме харесват и искат да ме следват. Ще направя всичко възможно да си върна стария или да направя нов, който да има сигурна защита“, през сълзи споделя Преслава в свое клипче, поместено във „Фейсбук“.

Както знаем, Инстаграм профилът е много важна част от звездния статус на всяка популярна личност. Преслава многократно е оглавявала класации за най-харесвана българска звезда, а сега е принудена да започне отначало.

marica

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *