Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Тази красавица прибра 2,375 млн. лева от родния мегаджакпот, но има и голяма мистерия с тлъстата печалба!

Тази красавица прибра 2,375 млн. лева от родния мегаджакпот, но има и голяма мистерия с тлъстата печалба!

/
/
/
265 Преглеждания

До момента единствено не се е легитимирал четвъртият тото милионер от тираж №20, който е играл в град Съединение, научи e-vesti.

Счетоводителката Теодора Костова от София и служителката в туристическа агенция Златомира Стоянова от Пловдив са щастливките, които ще приберат по 2 375 357,60 лв. Сумата е част от джакпота рекордьор от 9 501 403,40 лв., който падна в тираж 20 на БСТ. Общо четирима са милионерите, които улучиха печелившата шестица с числата 4, 11, 18, 26, 33, 40. И четиримата са играли с по 4 комбинации. Още в понеделник счетоводителката Ирена Йорданова от Търговище се появи, за да си прибере печалбата, ударена навръх рождения й ден.

Вчера в сградата на Спортния тотализатор дойдоха Теодора и Златомира. До момента единствено не се е легитимирал четвъртият тото милионер от тираж №20, който е играл в град Съединение, пише в. Монитор. 33-годишната Теодора смята да използва спечелените пари, за да инвестира в недвижими имоти, сподели тя. „Първоначално бях изненадана, много съм щастлива и още ми е трудно да повярвам, че е реално“, каза още късметлийката. Щастливият момент настъпил на спокойна семейна вечер, когато Теодора и родителите й гледали телевизия.

„Родителите ми също не повярваха, когато разбрахме“, сподели Теодора. Младата жена работи като счетоводител в София от 10 години и смята да инвестира в недвижими имот. Освен това смята да направи пътуване до Италия, а част от парите да сподели със семейството си.

На редовните играчи Теодора препоръча да вярват в късмета си и по-често да го проверяват и изпитват. Златомира Стоянова пък е от Пловдив и работи за фирма, която изготвя оферти за туризъм. След като разбрали за печалбата, Златомира празнувала заедно с детето и мъжа си. „В първия момент бях много развълнувана, не вярвах, но след известно време човек започва да се убеждава, че е така, и на следващия ден е убеден на 99%, че е той“, сподели още тя.

Пловдивчанката също смята да пътува. „Обичам да пътувам и това ми е първата идея за момента, но все още не знам къде точно“, добави Златомира. Самата тя и роднините й не играят често тото. „Имам роднини, които играят, но нямаме семейна традиция да пускаме тото редовно, а в моя случай числата наистина са случайни“, призна тото милионерката. Запознати припомнят, че досега най-голямата печалба в историята на тотото – 7 940 616,60 лв. от тираж №34/2017 г., е ударил бившият обущар Тодор Крантов от град Съединение.

Флагман

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!