Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Спомняте ли си Боряна-момичето, което се снима с Борисов?! Вижте какво й се случи!

Спомняте ли си Боряна-момичето, което се снима с Борисов?! Вижте какво й се случи!

/
/
/
941 Преглеждания

Един от най-вървежните родни фотомодели, казанлъчанката Боряна Назарова, чийто снимки могат да бъдат видени по лъскавите страници на множество модни списания в южните ни съседки Турция и Гърция скъсва с професията, за да стане …полицайка. Новината разпространи местно издание, което не пропусна да „захапе“ красавицата за „грехове“ от ученическото й минало в националната гимназия по пластични изкуства и дизайн.
боряна

Към тях бяха добавени и други „любопитки“, включително и селфи с премиера Бойко Борисов, което уж имало отношение към новото професионално поприще на красавицата. „Да, ще бъда полицай. Това за мен е чест и удоволствие! Защото приемам отговорността да пазя вас, децата и близките ви!“, сподели във Фейсбук /където има 2 788 приятели , а 3 271 я следват!/ Боряна, която от миналата година учи задочно специалността „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“ с профил „Криминално разузнаване“ във Варненския свободен университет.

Малко след записването си във ВУЗ-а някогашната подгласничка на казанлъшката Царица Роза подала документите си за участие в обявен от ОД на МВР-Стара Загора конкурс за служител в охранителната полиция. Резултатите от тестовете и физическата подготовка се оказали повече от добри, в някои от дисциплините дори задминала мъжете – конкуренти. Боряна разказва, че веднага след като се дипломирала в художествената гимназия получила предложение да заснеме няколко фотосесии: в Турция, Кипър, Гърция…Оказало се че, обективът я … харесва и някак неусетно моделстването се превърнало в част от живота й. Прекъснала за кратко, докато роди дъщеричката си Дея, за която казва че е нейната …Богиня.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!