Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Спецполицай наби и отвлече дете, подозирал го в кражба, МВР започна дисциплинарно производство

Спецполицай наби и отвлече дете, подозирал го в кражба, МВР започна дисциплинарно производство

/
/
/
756 Views

Действащ командос от най-елитното подразделение на МВР – Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ), е мъжът, който в събота следобед бе арестуван заради опит да отвлече 15-годишно момче в София. Изплуваха подробности около историята, научи e-vesti.com.

Екшънът се разиграл в събота около 16 часа в столичен квартал пред очите на десетки очевидци. Тогава 41-годишния служител от отряда на баретите задържал 15-годишно момче от квартала, което подозирал в кражба. Дни по-рано неизвестни ошушкали дома на командоса и той стартирал частно разследване.

„Сигналът срещу служителят на СОБТ е подаден от майката на пострадалото момче на тел. 112. Става дума за битов инцидент, но въпреки това поведедието му е недопустимо. Срещу баретата е образувано дисциплинарно производство, той е задържан в ареста за срок от 72 часа“, признаха от МВР.

Според думите на уличеното в кражба дете, командосът му е удрял шамари, за да го принуди да си признае кражбата. След това го качил насилствено в колата си, уж за да го отвлече и пребие на затънтено място. Бързата реакция на столичната полиция предотвратила инквизицията. Пред колегите си от МВР 41-годишния командос от СОБТ се оправдал, че само искал да сплаши тийнейджъра, който често крадял в квартала и употребявал наркотици.

Това е втория криминален случай със служител на Специализирания отряд за борба с тероризма от началото на годината. През април в София беше арестуван командоса Красимир Пешовски, който бе обвинен, че е съдействал за връщането на краден автомобил срещу откуп.

Спецполицай наби и отвлече дете

Спецполицаят Пешовски бе арестуван тази пролет по обвинение, че е участвал в схема за връщане на крадени коли срещу откуп

Лупа

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *