Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Снахата на Лепа Брена се изложи много, ето как я нарекоха

Снахата на Лепа Брена се изложи много, ето как я нарекоха

/
/
/
675 Views

Нарекоха снахата на Лепа Брена „китайска принцеса“, научи e-vesti.

Снахата на Лепа Брена се изложи. Александра Прийович, която стана майка преди малко повече от три месеца, стана за смях на официално събитие. За събитието снахата на Лепа Брена е решила да удължи косата си, но от появили се снимки в пресата се вижда, че не е постигнала желания резултат и е станала за смях.

Кичурите от естествена коса струват повече от 200 евро за кичур и по-всичко личи, че снахата на Брена е решила да не се харчи излишно. Затова Александра заложила на изкуствени кичури, които й излизат на много по-изгодна цена. Снахата на Лепа Брена постепенно се завръща към служебните си ангажименти след раждането. Миналата седмица Александра се появила на събитие и всички присъстващи вперили очите си в нея, пише vistina.com.mk.

Колежките на младата майка не пропуснали да я поздравят за перфектната й фигура и бързото й влизане във форма след раждането. Никои обаче нямал смелостта да попита Александра какво се е случило с прическата й.

„Лелеее, вижте, сложила си е китайски кичури за удължаване на косата! От самолет се вижда, че е изкуствена. Вижте колко е различна от истинската й коса“, били една малка част от коментарите на събитието.

Друга част от присъстващите били още по-брутални в своите коментари. „Ужас!!! Изглежда като „китайска принеса“… Все едно е отишла в китайския магазин и продавачите там са й направили прическата. Недопустимо е… Тя поне има пари, за да може да си плати за хубава прическа… Защо не го е направила?“, чудели се още присъстващите на събитието колеги на снахата на Лепа Брена.

Безспорен е фактът обаче, че въпреки неуспешната си прическа, Александра много бързо е успяла да влезе във форма след раждането на малкия Александър. Припомняме, че първото внуче на Лепа Брена се появи на бял свят на 6-ти март.

razkritia

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *