Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Службите излязоха с предположение за смъртта на мистериозно починалия Искрен Йорданов!

Службите излязоха с предположение за смъртта на мистериозно починалия Искрен Йорданов!

/
/
/
470 Преглеждания

Първоначалните данни на белгийската полиция по случая с починалия българин в Брюксел сочат самоубийство. Това коментираха пред bTV от посолството ни в Белгия. От там допълниха, че оказват пълно съдействие на близките.

Смъртта на 36-годишния Искрен Йорданов от Русе е настъпила на 17 септември.

„Искрен е имал близка белгийка. Опитахме да се свържем с нея, но никакъв успех. Надявам се федералните власти да ни обяснят и дадат подробна информация, за което сме направили запитване“, каза Малин Месалски, завеждащ консулска служба към посолството в Брюксел.

Близките на русенеца, който живее и работи в Германия като строител от 9 години, са били уведомени за смъртта му от полицията в крайдунавския град. Майка Елка се оплака снощи в социалните мрежи, че дори не знае къде е тялото на 36-годишния й син. Жената публикува и документа от МВР, с който е уведомена за смъртта на Искрен.

„Ако е в Германия, бихме предположили – живял е там, може да се замеси в нещо, но той в Белгия отива за два дни. Кога ще успее да се замеси в каквото и да е, никого не познава там“, споделя лелята Лилия Дочева, цитирана от rusemedia.com.

Майката пък е категорична, че синът й не може да е посегнал на живота си.

„Има детенце, което сега ще стане на 10 годинки, не може да се самоубил, няма как. Той е преминал през толкова много неща, загуби баща си малък, още ученик, така че не вярвам, това не може да е истина, разбирате ли, не може. Ако е минала такава мисъл през главата му, той щеше да се обади на детето си и на бившата си жена да ги чуе за последно. Така че това не е може да е истина, не вярвам, нещо му се е случило, но какво, не знам“, казва Елка Дочева.Близките на Искрен са изключително озадачени от факта, че той е намерил смъртта си в гаража на китайското посолство в Брюксел.

„Нямаме абсолютно никакво обяснение. Всички се чудят как може той да е влязъл там, при условие, че защитата е страшно голяма, там не влизат случайни хора, просто всичко е много странно. Имаме страшно много въпроси, но никой все още не ни дава отговор“, казва снахата на русенеца Илияна Йорданова.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!