Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / След толкова много години, най-накрая стана ясно кой уби Георги Стоев!

След толкова много години, най-накрая стана ясно кой уби Георги Стоев!

/
/
/
545 Views

На 7 април 2008 година в близост до хотел Плиска беше разстрелян от упор “писателя на българската мафия” – Георги Стоев. И до ден-днешен убийството му не беше разкрито от страна на полицейските органи.

Самият автор на книгите за Маджо и Георги Илиев знаеше, че кроят убийството му и на няколко пъти споделяше в медиите, че в ъндърграунд средите, е обявена награда за главата му.

Георги Стоев беше убит с един куршум в главата и два в тялото. Лекарите в Пирогов не успяха да спасят живота му, след извършената операция.

До днес, се смята, че основната причина за убийството е свързана с книгите му. Хора от ъндърграунда обаче, твърдят, че нито едно от лицата, за които е писал – Маргините, Алексей Петров, братя Галеви и останалите представители на българската мафия, не стои зад убийството му.

Според тях “убиецът”, е човекът, който му е давал въпросната информация. Загадка остава дали в убийството му е замесен един от двамата, с които е трябвало да се срещне Георги Стоев в кафене в хотел Плиска, пише топ5бг. Не е тайна, че писателя е имал среща с двама господа, с които е обсъждал новата си книга. Единият от тях обаче, в последния момент е съобщил, че няма да се появи.

Георги Стоев, е трябвало да даде показания срещу Маджо. Освен това неколкократно е твърдял, че знае кой стои зад убийството на Илия Павлов и отвличането на Мето Илиенски. Самият той е бил част от ъндърграунда и дори става един от информаторите на Христо Калчев, от които писателя черпи истории за своите книги.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!