Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / След грандиозната победа разследват Кубрат Пулев

След грандиозната победа разследват Кубрат Пулев

/
/
/
400 Преглеждания

Кубрат Пулев спечели 27-ата си победа от 28 мача на професионалния ринг, но след мача се оказа в центъра на сложна ситуация, научи e-vesti. Българският боксьор предизвика вълна от недоволство, след като целуна по устата репортерката на Vegas Sports Daily Дженифър Равало, наричана Джени Суши.

До този момент Суши пази мълчание и не коментира случилото се, но това направи нейният шеф във Vegas Sports Daily Майк Диксън, който разкри, че тече разследване на ситуацията, съобщава Gong.bg.

„След мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници, в лицето на Джени Суши, бе жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев, в момент, в който тя се опитваше да проведе интервю с него след срещата”, пише Майк Диксън в официално становище.

„Работим неспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за разследване на въпроса и да предприемем правилните стъпки и действия след това злополучно събитие. Искаме да бъде ясно, че Vegas Sport Daily цени безопасността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всякакви рейтинги, кликове и печалби. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание”, пише още той.

„Това, което се случи на госпожа Суши, бе напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. На второ място, Vegas Sports Daily се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място“, категоричен е Диксън.

В заключение той отново подчертава, че Джени Суши е ценен член на техния екип и не одобряват нарушаването на личното пространство на техните служители по каквато и да е причина. „Заставаме твърдо зад нея, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием”, написа още шефът на Vegas Sports Daily Майк Диксън.

Марица

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!