Слави Доган и Илия Павлов

Слави, Доган и Илия Павлов се забавляват на купон на Мултигруп през 1996 (ВИДЕО)

Това старо видео ще ви върне доста назад във времето.

В ерата на виртуалната памет всеки може да си припомни важни събития от политическия живот на страната ни, стига да има желание за това, припомня e-vesti.

Попаднахме на видео, което показва празненството по случай 45-годишнината на Вежди Рашидов на 14 декември 1996 г. По това време България е управлявана от БСП, а министър-председател на страната е Жан Виденов.

Компанията „Мултигруп“, начело с Илия Павлов, чества празника на Рашидов в ресторант „България“, а сред гостите са най-различни хора, оставили по един или друг начин следа в историята на България.

На архивните кадри ясно се виждат президентът Желю Желев и неговата съпруга Мария, които танцуват хоро за здравето на рожденика, депутатът от СДС Венцислав Димитров, Ахмед Доган, както и много представители на културните среди у нас – покойният режисьор Крикор Азарян, илюзионистът Астор и други.

Любопитното е, че сред гостите е и Слави Трифонов, който наскоро обяви, че започва работа по политически проект. Илия Павлов, Ахмед Доган и техните скъпи гости се забавляват над пищна трапеза в години на страшна инфлация.

Само седмица след този „купон“ обаче Виденов ще подаде оставка, а в началото на 1997 г. България официално ще навлезе в тежка политическа криза.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=145&v=8hqflqWgmZ8

Източник: Актуално

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*