Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Синът на Тато стана на 67, вижте какво сподели

Синът на Тато стана на 67, вижте какво сподели

/
/
/
699 Views

„Добре съм, радвам се на инициативата на Жени, която възражда асамблеята. Гледах я по телевизията и мисля, че това е хубав акт“. Това сподели синът на Тодор Живков и брат на покойната Людмила Живкова -Владимир, който преди ден стана на 67 години, научи e-vesti. Личният си празник той изкарал със семейството и приятелите си. На 8 юни Жени Живкова обяви, че възражда идеята за ново начало на асамблеята „Знаме на мира“.

За разлика от вуйчо си, Жени Живкова продължава да е част от хайлайфа у нас. За последно Влади Живков се появи на поклонението на своя приятел Костадин Чакъров. „Той не пие, не пуши, но има доста болести“, сподели пред „България Днес“ тъстът му Николай Костов.

Слуховете за буйната младост на Владимир Живков обхождат цялата страна по времето на соца. Раждат се дори легенди като тази, че си пали цигарата с банкнота от 20 лева. Синът Живков се смее и отсича, че тази история не е достоверна. Днес пенсията му е 420 лева. „Не се оплаквам. Каквото за другите, това и за мен“, коментира Живков.

Хотарена

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *