Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Шефката на Института по криминалистика пред уволнение заради Цветан Цветанов

Шефката на Института по криминалистика пред уволнение заради Цветан Цветанов

/
/
/
688 Views

Столът на шефката на Научноизследователския институт по криминалистика (НИК) към МВР Добринка Маркова се клати, научи  evesti.com.

Тя е човек на отлъчения от ГЕРБ Цветан Цветанов и затова нейните притеснения неминуемо с всеки изминал ден нарастват, коментират пред пред наш репортер нейни подчинени.

За Бойко Борисов бившият втори в ГЕРБ вече е като Жан Виденов, както сам премиерът обяви преди дни. Логично е с него да си тръгнат и неговите хора, заемащи ръководни длъжности.

Самата Добринка Маркова е филолог по образование. Тя е близка на бившия шеф на Национална служба за сигурност Иван Драшков. Съпругът й пък е Веселин Марков, който е бивш шеф на дирекция в ДАНС.

Случаите с обществено значение се поемат лично от Маркова, но поради недостатъчната й квалифицираност й се притичват на помощ светила в областта на ДНК анализа.

По нейна заповед отговарящите за базата данни включват информация, която засяга не само престъпниците, но и лицата, които са били свидетели по едно или друго дело. Това се прави без да има писмено нареждане от шефката и представлява законарушение, твърдят самите служители на НИК.

Лупа

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *