Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Шеф Виктор Ангелов сравни „Мастършеф“ и „Хелс Кичън“

Шеф Виктор Ангелов сравни „Мастършеф“ и „Хелс Кичън“

/
/
/
1145 Views

Шеф Виктор Ангелов става рали състезател, научи e-vesti.com.

Шеф Виктор Ангелов сравни „Мастършеф“ и „Хелс Китчън“. Преди да стане част от „Кухнята на Ада“ топ готвачът беше част от шоуто за аматьори по Би Ти Ви. „Двата формата нямат допирни точки“, казва Ангелов. „Мастършеф“ има за цел да покаже на зрителя как аматьори в кухнята в рамките на трие месеца усъвършенстват именията си чрез всички предизвикателства, на които ги подлага журито. Но си остават аматьори.

В „Мастършеф“ участниците готвят каквото могат, докато в „Хелс Китчън“ готвачите са професионалисти и готвят каквото кажа аз или каквото изискват гостите в ресторанта. В „Мастършеф“ се оценява креативност и индивидуализъм, докато в „Хелс Китчън“ се оценява професионализъм и отборен дух. Нямат връзка“, казва шеф Виктор Ангелов, пише trud.bg.

Вече втора година топ готвачът е част от „Хелс Китчън“. Той разкрива какви са позитивните и негативните страни от работата в предаването. Шеф Ангелов смята, че не той е този, който решава съдбата на участниците от предаването.

„Главен готвач съм от 20 години и само от две съм главен готвач в „Хелс Китчън“. Не смятам, че аз решавам съдбите на участниците – те самите са отговорни за това, което искат да им се случи. Аз само ги напътствам и провокирам, за да покажат на какво са способни и да извадят най-доброто от себе си. Наблюдава се и една положителна тенденция.

Състезание

В хода на състезанието в „Хелс Китчън“ участниците започват да възприемат себе си по различен начин и самооценката им става напълни реалистична за много кратко време. Ако говорим в чисто професионален план, това какви са и какво умеят, и когато са подложени на изпитание като „Хелс Китчън“ разбират, че всъщност имат много какво да учат. Така че, всъщност правят една крачка назад като започват отново да изграждат себе си като професионалисти, но по един нов, доста по-градивен начин.

Негативното е, че това се случва за доста кратко време и се отразява на психиката, както на участника, така и на водещия. И ако се върна на въпроса дали „решавам съдби“ мога да отговоря, че именно краткото време, стресът, допълнителните изисквания, рязкото и понякога доста брутално излизане от зоната на комфорт са катализаторите, които променят човек до такава степен, че да покаже неподозирани за себе си качества и така да се окаже победител, т.е. да промени съдбата си“, разкрива шеф Ангелов.

Той споделя също, че ако не го познаваме като шеф готвач в кухнята, най-вероятно сме щели да го познаваме като рали състезател.

Разкрития.ком

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *