Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Сашо Диков кандидат за генерален директор на Българската национална телевизия

Сашо Диков кандидат за генерален директор на Българската национална телевизия

/
/
/
338 Преглеждания

Най-известният спортен журналист от края на миналия и началото на настоящия век Сашо Диков ще се кандидатира за генерален директор на Българската национална телевизия (БНТ), научи e-vesti.com. Той припомни в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по TV+ и по TV1, че е работил 15 години в обществената медия и такава биография като неговата „няма кой и как да извади“.

Подаването на документи за ръководител на телевизията ще продължи до 3 юни. До търсенето на нов генерален директор се стигна, след като Константин Каменаров получи условна присъда заради шофиране след употреба на алкохол, а това противоречи на статута му и трябваше да бъде освободен. На негово място за временно изпълняващ длъжността медийният регулатор постави Емил Кошлуков.

„Претендирам за абсолютно чист професионален морал. Кандидатирам се, като знам колко шоково това ще подейства и на Съвета за електронни медии, и на някои от властимащите. Ако Бойко Борисов разсъждава трезво, би трябвало да знае, че една телевизия като БНТ, ръководена от мен, ще бъде на него страхотен професионален и честен коректив. Публицистиката в БНТ трябва да заеме своето достойно място“, каза още Диков, който в момента има предаване по телевизия „Евроком“

Марица

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!