Home » НОВИНИ » Съсед направи психичноболна жена собственик на фирма за милиони срещу 10 лева
психичноболна жена собственик на фирма за милиони

Съсед направи психичноболна жена собственик на фирма за милиони срещу 10 лева

Жена с умствена изостаналост и епилепсия, която живее с пенсия от ТЕЛК, се оказа собственик на фирма с оборот за милиони левове. Жената живее в общинско жилище в блок 8 в ямболския комплекс „Хале“.

Апартаментът на Женя Алексиева ѝ е даден от общината, защото единственият доход на 47-годишната жена е пенсията по болест. Съседите ѝ от години знаят, че бедства и често ѝ помагат. Те обаче не подозират, че общинското жилище всъщност е офис на фирма, а жената е неин управител.

Според Търговския регистър на общинския адрес е регистрирана фирма „Агромат 2013” ЕООД с едноличен собственик Женя Алексиева.

Днес жената живее при свой приятел, защото не е в състояние да се грижи за себе си. Човекът, който според жената я принуждавал да подписва документи, е неин познат от години. Живее в блока, където общинското жилище е фирмен офис. Мъжът, при когото тя живее, твърди, че фирмата има големи задължения. Жената, която по документи отговаря за бизнес за над 1 милион лева, получава 200 лева месечно пенсия от ТЕЛК.

Личният ѝ лекар д-р Даниела Джамбазова е категорична, че не може да носи отговорност за действията си.

Когато разбрали, че е управител на фирма ,социалните лишили жената от помощи за отопление.

Източник: БЛИЦ

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*