Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / КРИМИ / Съсед на убитата в Горна Оряховица разкри какво е ставало във фаталната нощ между 1 и 5 часа, но каза и нова страшна новина!

Съсед на убитата в Горна Оряховица разкри какво е ставало във фаталната нощ между 1 и 5 часа, но каза и нова страшна новина!

/
/
/
362 Views

Продължава разследването на убийството на 40-годишна жена в апартамент в Горна Оряховица. Вчера вечерта тя беше открита наръгана и обезобразена зад вратата на жилището.

По първоначални данни сигнал е подал мъж, който се представил за неин наемодател. Той се казва Светльо и според съседите му бил наркозависим. Обяснил, че тя е в тежко състояние.

„Питах магазинерката, тя каза, че той е бил бит. Целият е пребит, подут”, обясни негов съсед.

Съседи разказаха пред bTV, че до късно през нощта на петък срещу събота в жилището е имало шумен купон. Чак до 5 сутринта се чувало и блъскане, но съпроводено само от мъжки гласове.

„Чуваше се блъскане. На мен леглото ми е тук до стената, от другата страна тропане. Спре, пак започне. От 1 до 5 часа сутринта. Женски глас не съм чул. Чух само мъжки, бяха двама или трима”, разказа мъж от съседния апартамент.

По-късно днес се очаква полицията и прокуратурата да дадат повече информация по случая.

Източник: БЛИЦ

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!