Home » ЛАЙФСТАЙЛ » Съдът срина любовницата на Веско Маринов, взе й децата
Съдът срина любовницата на Веско Маринов

Съдът срина любовницата на Веско Маринов, взе й децата

Варненският окръжен съд взе децата на любовницата на Веско Маринов – Веска, а причината е повече от убедителна – липса на добър пример, научи e-vesti.

Палавата блондинка постоянно мъкнела наследниците си по задимени кръчми и дори не се замисляла колко лошо им се отразява всичко това.

Бившата сервитьорка от Добрич изгуби правата над наследниците си и е на път да се срине окончателно, след като се оказа, че голямата й дъщеря не иска да я погледне.

Съдът отсъди за двете деца на Веска да се грижи татко им, а самата тя има право да вижда само сина си и то два пъти месечно, пише „Телеграф“.

Съдът срина любовницата на Веско Маринов

Голямата дъщеря на Веска пък, изобщо не желае да вижда майка си, тъй като била разочарована от поведението й.

Вместо да си вземе бележка от развоя на събитията обаче, Веска продължава да губи доверието и на малкия си син, който за краткия престой при майка си е обиколил завидно количество кръчми и задимени пространства, където Веско Маринов имал участия, а Веска била плътно до него.

В малките часове на нощта, когато детето й би трябвало да е отдавна спящо под завивките, Веска оставяла детето й да диша с часове цигарения дим по заведенията.

За разлика от Веска, таткото на децата се грижел много добре за тях, правейки всичко възможно те да не усетят липсата на майка си.

Видният бизнесмен водел отрочетата си на различни почивки, възпитавал ги и се стараел те да бъдат изрядни в училище. По този начин именно и успял да спечели правата над тях.

Източник: show.blitz.bg

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*