Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Роднини и бизнес партньори на Миню Стайков спешно събират 2 млн. лв. за подкуп на лекари

Роднини и бизнес партньори на Миню Стайков спешно събират 2 млн. лв. за подкуп на лекари

/
/
/
459 Преглеждания

Подозират, че шеф на голяма болница подготвя „правилната диагноза“ на Миню Стайков, научи e-vesti.com.

Роднини и бизнес партньори на Миню Стайков спешно събират сумата от 2 млн. лева, за да измъкнат алкохолния олигарх от лазарета на Централния софийски затвор – пише „Уикенд“, като се позовава на запознати с далаверата. В това начинание основен помощник е придворният адвокат на семейство Стайкови – Станислав Коев. Юристът ударно събира пари от роднини и бизнес партньори от цялата страна, за да „измъкне“ доверения си клиент от лапите на съда.

Адвокатът спешно търси голяма сума пари в брой. Задачата е трудна, тъй като след разбиването на нелегалната фабрика в Карнобат през юли, миналата година кешовите наличности в семейството рязко са намалели и финансовите затруднения са налице. Юристът, който защитава Миню Стайков, планира да издейства неговата свобода.

Според мълвата в здравните среди Коев възнамерява да мотивира с крупната сума шефа на голямо столично лечебно заведение. Именно него експертиза щяла да осигури безспорни медицински доказателства за здравословното състояние на Миню Стайков като несъвместимо с продължаване на престоя му в следствения арест.

Неслучайно, „отвлеченият и бит“ Стайко Стайков първо беше прегледан и диагностициран от същия този ръководител на клиниката. Сценарият беше проигран в началото на годината при Стайков-младши и надеждата е той да проработи за пореден път – коментира изданието.

Разкрития.ком

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!