Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / РАЗМИНА МУ СЕ: Чалга певецът Джордан оттегли жалбата срещу мъжа на Джина Стоева

РАЗМИНА МУ СЕ: Чалга певецът Джордан оттегли жалбата срещу мъжа на Джина Стоева

/
/
/
301 Views

Фолк певецът Джордан е оттеглил жалбата срещу мъжа на колежката си Джина Стоева, научи e-vesti. Любимият на бившата лекоатлетката бушува на детското парти за първия рожден ден на Борис – сина на Деси Слава и Благой Найденов.

Въпросният Григор брутално налетял с кристална чаша на Джордан. Окървавеният изпълнител станал жертва на пиянските изцепки на Джининия мъж, без изобщо да влиза в пререкания с него.

Още същата вечер след инцидента младата звезда на „Пайнер“ подал жалба в полицията и бил категоричен, че ще го съди до дупка.

„Не го интересуваше на коя е мъж. Постъпката беше брутална и заслужаваше да бъде наказана. Но нали е мекошав човек и не му трябваше много време, за да склони да оттегли жалбата. Е, то и Джина Стоева му звънеше ежедневно по сто пъти, за да го умолява“, коментира близък до Джордан пред „Хотнюз“.

Жалба към нехранимайкото не подали и мъжа на Деси Слава – Благой, както и сина й Майки. Те също станали жертва на пиянския резил на Григор, който ги напръскал със спрей за самозащита и то безпричинно.

Цяло чудо е, че по лицето на Джордан не са останали белези. Докато зарастнат раните му, той постоянно се суетял и притеснявал, че може да се сдобие с вечен спомен от случката.

ПИК

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!