Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / КРИМИ / Разкритие : Брат и сестра от циганския клан Мутафчиеви в Ихтиман са убийците на мъжа във влака до Вакарел

Разкритие : Брат и сестра от циганския клан Мутафчиеви в Ихтиман са убийците на мъжа във влака до Вакарел

/
/
/
502 Views

Брат и сестра цигани от Ихтиман бяха задържани за убийство на пътник от бързия влак София – Истанбул, съобщава „Труд“. Причината за клането – човекът направил забележка на мургавите да не си опъват краката по седалките.

Екшънът се разиграл около 7,55 ч днес, когато влакът наближавал гара Вакарел. Във втория вагон 38-годишен циганин, сестра му на 47 г. и нейно дете от ихтиманския клан Мутафчиеви се скарали люто с 50-годишния Ангел от софийския квартал “Толстой”.

В купето започнал бой, при който братът извадил нож и го забил в гърба на столичанина. Влакът спрял на гара Вакарел, линейка пристигнала за 16 минути и откарала ранения.

Той обаче издъхнал по пътя към болница “Св. Анна”, тъй като острието било засегнало сърцето му. Циганите слезли от влака, изхвърлили ножа и се опитали да избягат, но полицията успяла да ги залови. Хладното оръжие е намерено.

След изследване криминалистите ще установят със сигурност кой е нанесъл смъртоносният удар, той като засега не е изключено това да са били жената или детето. Във международния влак са пътували 120 души, които са се прикачили в следващата композиция за Пловдив след помалко от час.
Блиц

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!