Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Разкриха любовницата на Фики, супер известна е СНИМКА

Разкриха любовницата на Фики, супер известна е СНИМКА

/
/
/
885 Преглеждания

Близначката Влади е сочена за любовница на Фики
Фолк певецът Фики Стораро върти любовница, нищо че през изминалата година се ожени и съпругата му го дари с наследник, твърди HotNews, позовавайки се на достоверни източници. Според изданието изпълнителят на „Пайнер“ се среща тайно с близначката Владислава Димитрова, която нашумя със сестра си Алекс, след като пяха на сцената на „Х-Фактор“ през 2013 година.

Половинката на Фики – Гюлджан била наясно за забешките му, но мълчала и преглъщала всичко. Още преди да се вземат, тя добре знаела, че на чалгаджията са му слаби ангелите. Но в името на любовта и разбирателството предпочитала да мълчи и да преглъща изневерите на плейбоя.

Разкриха любовницата на Фики, супер известна е СНИМКА

 

„Крушата не пада по далеч от дървото. Какъвто бащата на Фики, такъв и сина му“, коментират в чалга средите. За фолк ветерана Тони Стораро е всеизвестно, че е вкарал в леглото си много от колежките си и не само от тях. За отношенията му със Софи Маринова се разнасят легенди. На Стораро-старши му се носи славата на голям сваляч и много жени, които го познават отблизо, твърдят че той с лекота ги омайва.

Марица

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!