Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Радев гушна майката на Бербо, Маргарита специален гост в кабинета на президента

Радев гушна майката на Бербо, Маргарита специален гост в кабинета на президента

/
/
/
828 Views

Румен Радев демонстрира повече от гостоприемство към майката на Димитър Бербатов, видя e-vesti.com. Преди броени дни Маргарита Бербатова била на посещение в президентството по случай спортните успехи на социално слаби младежи на международен форум в Абу Даби.

На срещата с държавния глава я придружавали и шампионите, а след като майката на футболната звезда провела разговор с Радев, в който го запознала с техните постижения, дошъл редът на традиционната снимка пред герба в сградата на „Дондуков“ 2.

Докато всички се строявали за фотоса, президентът заел място до Маргарита, но в последния момент, преди камерата да щракне, скъсил дистанцията с нея и я прегърнал през рамото, пускайки широка усмивка. Майката на футболиста останала доволна от кадъра, който веднага показала на приятели и познати в Благоевград. Въпреки че приветливостта на Радев я впечатлила, всеизвестен факт е, че Маргарита от години има други политически пристрастия и е една от знаковите фигури на ГЕРБ в родния си град.

Преди години Бербатова се забърка в шумен скандал, който я принуди да напусне поста си на главна сестра в МБАЛ-Благоевград. В същия момент тя стана и член на управляващата партия. Към момента Маргото, както я наричат близките ѝ, е шеф на Център за стари хора, но продължава да е член на ГЕРБ и активно да работи за дамската организация на партията. Напоследък обаче започнала да се поотдръпва, тъй като забелязала, че по нейни думи „се появявали много клиентелисти, които се записват и след 2-3 седмици вече искат да са шеф на нещо“.

Съгражданите на г-жа Бербатова съжалявали, че тя нямала големи политически амбиции, тъй като я смятали за подходяща за кметския пост. „Много е разтропана и находчива. Удава ѝ се да ръководи. А и все пак е отгледала шампион“, коментират благоевргадчани за майката на Бербо.

Ретро

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *