Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Появи се нов свидетел по случая с убиеца Викторио! „Тати, утре ще си при мама!“

Появи се нов свидетел по случая с убиеца Викторио! „Тати, утре ще си при мама!“

/
/
/
970 Преглеждания

Брокерката на недвижими имоти, качила на стоп Викторио Ангелов и бебето му, преди да хванат таксито към лобното място на едногодишната Никол в Горни Богров, разкри подробности за разговора й с убиеца.

26-годишният изверг махал на стоп, докато държал малката Никол с едната си ръка.

Видяла го жена, която се съжалила над него заради бебенцето и спряла. Пред нея той се държал спокойно, но разказал за драмите с Дарина Министерска, която преди това е убил.

Жената не разбрала, че се готви да убие бебето и толкова се съжалила над изверга, че му предложила да го закара до столичния кв. „Хаджи Димитър“, след като й приключи заплануван оглед за имот. Викторио отказал. „Почти пред колата изскочи човек с бебе на ръце и ми махна за стоп.

Аз, като видях бебенцето, не можах да не спра. Спрях, качих го. Попитах го за къде е.

„До София съм, няма значение къде“, каза той и тръгнахме на път. Сподели, че имало скандал в семейството, че със съпругата си са се скарали, че той бил виновен, защото бил попрекалил с алкохола. Тя го оставила с детенцето и взела колата. Това, което аз му казах, е, че децата никога не бива да бъдат жертви на проблемите на родителите и че не трябва да бъдат потърпевши“, разказва жената в ефира на bTV.

„Каза на детенцето: „Спокойно, тати, утре ще си се приберем при мама или още днес“. Изглеждаше като абсолютно нормален човек. Спокоен, не миришеше на алкохол, адекватен, с ясна и подредена мисъл. Да го беше оставил, аз щях да го взема. Дори не е правил намеци, дори аз не съм заподозряла, че има нещо, което може да подтикне този човек да постъпи по този начин“, допълва още тя.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!