Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Покъртителни подробности от затворническото минало на убиеца Зайков (ВИДЕО)

Покъртителни подробности от затворническото минало на убиеца Зайков (ВИДЕО)

/
/
/
349 Преглеждания

Полицията продължава да търси беглеца в Костенец, заподозрян за две убийства. Вече десети ден няма следа от Стоян Зайков, а градът и околностите са под обсада, научи e-vesti.com.

„Той след затвора е друг човек, като Вапцаров – „В затвора попаднал на хора и станал човек“ и си бил много свестен човек и свястно семейство и шок, просто не са очаквали. Спрял е да краде“, казва Калин Ангелов.

В събота полицията намери оръжие в гориста местност близо до пчелни кошери. Според местните, откритото оръжие е възможно и да не е на беглеца. „Тази пушка, която са намерили, няма нищо общо с този човек, защото тук в нашия край, всеки четвърти има някакво старинно по вид незаконно оръжие”, казва още Ангелов.

„Аз нямам, но ако имах и аз ще тръгна да я крия, защото те тръгват да проверяват всички къщи наред и просто някой човечец си е решил да си скрие пушката, защото знае ли… Може да го проверят и него”, посочи още той.

10 дни след първото убийство в района, напрежението в града не намалява. „В село Горна Василица и района отново има гориста местност. Там също има слабо обитавани места. Това е основно вилен район, в който има вили на хора от София и други градове на страната. Местното население е много малко, така че има възможност да се укрива в различни необитаеми имоти”, коментира Георги Янакиев, секретар на община Костенец.

 

Източник: БЛИЦ

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!