Home » КРИМИ » Подивяла мутра направи погром на пазара в Айтос
мутра направи погром на пазара в Айтос

Подивяла мутра направи погром на пазара в Айтос

Мъж на възраст около 30 години, във видимо неадекватно състояние и ужасяваща визия, вся паника сред десетки продавачи и клиенти на пазара в Айтос. За това съобщиха очевидци, научи e-vesti.

Драмата е от вчера, но имала продължение и днес, поради което хората настояват да дадем гласност. Вчера около 10 часа сутринта, този човек първо е бил забелязан с бира в ръка да псува и заплашва клиенти в заведение близко до пазара.

След това започнал масов погром – събарял и ритал продукцията на продавачите, счупил няколко сергии, крещял, че не знаят какво продават и как да го наредят. Нахлул е и в месарския магазин с викове, че ще коли наред. Нахлул е и в малък обект за закуски, където също е помлял стоката.

Според някои от хората е бил въоръжен с нож. Основните му заплахи били, че ще изколи всички. След сигнал на тел. 112, мутрата е била обезвредена и откарана в ареста.

От полицейски източници узнахме, че става въпрос за 33-годишен местен жител – добре познат на органите на реда. Проблеми с алкохола имали родителите му, но в неговия случай е възможно да става въпрос и за злоупотреба с наркотици. При ареста му нож не е намерен.

От МВР са извършили всички необходими действия, които са им вменени по закон. Те нямали право да го задържат за повече от 24 часа при подобно провинение, след което да се образува преписка по нормативната уредба за хулиганство.

Драмата в Айтос не е приключила с ареста на Джак „Изкормвача”. Тази сутрин той е бил пуснат на свобода, но не се е прибрал вкъщи, а директно се е отправил към заведение в центъра на града и към този момент вече е „ударил” втората си чаша твърд алкохол.

Тъй като темата с вчерашния екшън още държи висок градуса на напрежението, айтозлии настояват Прокуратурата да се намеси и да даде картбланш на униформените полицаи да го арестуват незабавно и пратят в Центъра за психично здраве, тъй като се нуждае от продължително лечение.

За отбелязване е, че мъжът е физически здрав и действително представлява заплаха за нормалните граждани.

Блиц

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*