Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Пловдивчанин се влюби до уши в кондукторка, издирва я под дърво и камък!

Пловдивчанин се влюби до уши в кондукторка, издирва я под дърво и камък!

/
/
/
519 Views

Ако има нещо, от което никога не бихме се уморили, то това е любовта. Тя е онази невидима сила в света, която ни кара да проявяваме най-доброто от себе си. Вплетен в нейната хватка се оказа младеж, който се влюби до лудост в кондукторка на градския транспорт на Пловдив, и по конкретно за тази по линия номер 222, пише trafficnews.bg.

Симпатичният пловдивчанин разказва, че това не е първата му засечка с нея, но пеперудите в корема му се появили още от първия път, когато я съзрял. Оттогава насам в мислите му непрестанно се прокрадва нейната красива усмивка и топло кафяви очи.

От дума на дума стана ясно, че Теодор – така се казва младежът, визира едно „много симпатично и усмихнато момиче, което обслужва линията и винаги е позитивна, възпитана и помага от сърце на възрастните хора“.

„Помогнете да се свържа с нея, няколко дни следя да я видя, но нея я няма! Нека, ако тя види статията и има интерес да се свърже с вас. Обичам това момиче!“ – допълва

Пловдивчанинът, който не може да си представи и ден без да види чаровната кондукторка, я описва така: „Тя е с кафяви очи, червена коса и е около 20-25 годишна“.

Номера на автобуса е 2996, линия 222.

Източник: БЛИЦ

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!