Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЗВЕЗДИ / Питате ли се защо Ненчо Балабанов престана да имитира Бойко Борисов

Питате ли се защо Ненчо Балабанов престана да имитира Бойко Борисов

/
/
/
306 Views

Ненчо Балабанов, който след дни ще блесне като Христо в новия сериал „Ол инклузив” по Нова тв, вече не имитира Бойко Борисов. Актьорът стана популярен именно като отличен „двойник” на премиера, наподобяващ и гласа, и интонацията, и мимиките му, но вече е загърбил тази си роля.

„Мисля, че й мина времето. Беше забавно година-две, но усещам, че се изтърка. Не смятам, че трябва да ме помнят с това хората”, казва Балабанов. И признава, че непрекъснато получавал оферти да се изявява по частни купони, имитирайки Бойко Борисов, но отказва дори най-съблазнителните предложения.

Целите му са далеч по-високи.
Днес Ненчо Балабанов мечтае за свое предаване. Актьорът, станал популярен и като водещ на предаването „Господари на ефира”, не е предприел конкретни стъпки към сбъдването на професионалната си мечта. Вярва, че това ще се случи от само себе си. Според източници на „Уикенд” той е ходил на кстинг за новото вечерно шоу на Би Ти Ви и дори е бил пред подписване на договор. В последния момент обаче медиата реши да заложи на слабоизвестния Николаос Цитиридис.

Доскоро Ненчо се бе съсредоточил основно върху сценичните си изяви. Балабанов води различни събития и се изявява в концерт-спектакли. Тази година актьорът определено може да се похвали със силен старт.

Сред мащабните му изяви са тези в музикалния спектакъл „Фалшив герой”, посветен на Тодор Колев, и „Без любов не може” с участието на Държавната опера – Бургас. Не на последно място, на 28 февруари в ефира на Нова тв стартира новия комедиен сериал „Ол инклузив”, в който Ненчо играе главна роля, а това е сериозен пробив за кариерата му. Той не спира да мечтае и да се стреми към нови върхове, сред които безспорно е да има свое предаване. И не се притеснява да споделя амбициите си.

„Със сигурност ще дойде и този момент. Той обаче ще дойде естествено. Аз не го насилвам, нито пък препускам към него, да имам самостоятелно предаване. Дай Боже, да съм жив и здрав и да имам какво да кажа на хората като самостоятелен водещ на някое предаване. Надявам се, че това ще стане в бъдещето”, заяви наскоро Ненчо по въпроса и допълни, че със сигурност предаването трябва да има ведро настроение, усмивки и много хумор. „Това съм аз – винаги позитивен”, изтъква актьорът.

Той се чувства щастлив, удовлетворен и благодарен за всичко, което му се случва в последните години. Нищо, че личният му живот до голяма степен се припокрива с професионалния. Пътува непрекъснато, което го радва, тъй като „жъне” плодовете на своя труд. Надява се и тази година да е плодотворна за него в професионален план. А що се отнася до любовта, актьорът също предпочита да не притиска късмета си. „Трябва да срещнеш точния човек за партньор. Търся го, без да притискам обстоятелствата, да речем… Аз съм бил женен веднъж и не прибързвам… Както се казва, разгръщам и стъпвам”, споделя Ненчо по темата.

Актьорът не е афиширал романтична връзка, след като преди време се раздели с певицата Йоанна Драгнева. Миналата година тя роди дъщеря си АннМари от Мирослав Димитров, водещ в БНТ. Ненчо, който има син Богомил от бившата си съпруга, пък се посвети на кариерата си. Иска да има още деца. „Едно или две”, сподели Ненчо наскоро с усмивка. Той изтъкна, че се опитва да насърчава и подкрепя сина си в посоката, в която го води сърцето.

„Твърдо съм убеден, че работата е голяма част от живота ни и личното ни щастие, т.е. че трябва да си изберем работата по сърце и да го обичаме, защото повече от 80% от времето ни минава в работа”, споделя Ненчо Балабанов. Той поддържа близки приятелски отношения с майката на сина си. Актьорът смята, че всеки заслужава своето лично щастие, най-много децата, които трябва да бъде обичани от двамата си родили еднакво много, дори и да не живеят заедно.

В този смисъл той смята, че раздялата понякога е разумното решение именно, за да се чувстват децата добре. Против е убеждението, познато вече повече в миналото, че двама души трябва да останат заедно едва ли не насила, да пазят изкуствен баланс в отношенията си, заради децата си. Ненчо смята, че връзката между двама души се е изчерпала, поели са в различни посоки, търсят различни неща в живота, всяко насилствено оставане заедно се отразява зле на децата, пише Уикенд.

Актьорът мечтае, разбира се, да открие своя житейски партньор, но както по темата за собствено предаване, повече разчита на съдбата. Не би искал да преследва тези си мечти самоцелно. Смята, че ще се случат във времето. В момента той следва хода на събитията, които са свързани най-вече с работа, и се чувства щастлив. „Усещам своето призвание в това да карам хората да усмихват, да се радват на живота, да забравят лошите и негативните неща и да се разтоварят”, казва Ненчо Балабанов.

За него най-важно е здравето, да има ежедневно вдъхновение, за да може да си изпълнява ангажиментите и да върви по стъпките, за които е призван. „Да съм все толкова зареден с позитивна енергия – да имам да давам”, споделя актьорът.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *