Home » НОВИНИ » Първо в Е-вести! Пол Боевски арестуван с бившия на Азис!
Първо в Е-вести! Пол Боевски арестуван с бившия на Азис!
Първо в Е-вести! Пол Боевски арестуван с бившия на Азис!

Първо в Е-вести! Пол Боевски арестуван с бившия на Азис!

Столични ченгета са арестували сина на Гълъбин Боевски, заедно с авера му и отрок на Коце Ламята – Виктор, пише „Телеграф“.

Ченгетата от сектор „Наркотици“ в СДВР получили оперативна информация, че Костадин Йорданов-Ламята, прочул се като любовник на Азис, се мотае в района на борсата в кв. „Слатина“.

Той бил на облекчен режим в затвора, където излежава присъда, и имал право да излиза.

Това направило впечатление на ченгетата и така засекли, че редовно се вижда със сина си Виктор и приятеля му Пол Боевски. В четвъртък вечерта криминалистите засекли Боевски и Йорданов на ул. „Цветан Лазаров“ в района на автомивка.

Основната версия на криминалистите е, че Коце Ламята командвал сина си и наследника на Гълъбин Боевски. Ще се проверява дали екслюбовникът на Азис не вкарва наркотици в затвора.

Името на Пол Боевски нашумя преди 11 години, когато беше приет в болница, след като се простреля в главата с внесен в училище газов пистолет. Баща му, тогава общински съветник от ГЕРБ, подаде оставка, а три години по-късно го заловиха на летището в Сао Пауло с 9 кг кокаин, докато придружава дъщеря си Сара на участия в тенис турнири.

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*