Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Паника скова Костенец, хората не смеят да говорят за убиеца Чане от страх, говори се за набелязани жертви

Паника скова Костенец, хората не смеят да говорят за убиеца Чане от страх, говори се за набелязани жертви

/
/
/
374 Преглеждания

Фалшиви сигнали за заподозрения за двойно убийство Стоян Зайков-Чане заливат полицията от цялата страна. Бившият затворник се издирва без успех вече 11 дни, а сагата в Костенец се следи с интерес като криминален сериал, научи e-vesti.com.

До момента в МВР са се обаждали хора от Перник, Сандански, Пазарджик, дори и от Бургас, които твърдят, че са разпознали и видяли Чане. Нито един от тях обаче не се е оказал достоверен и не е довел до някаква действителна следа. Имало случаи, когато

мъж дори твърдял, че лично е разговарял със Зайков, което нямало нищо общо с истината, пише Трафик.

От МВР апелират да не се злоупотребява със сигналите, защото това коства много ресурс и време на участниците в издирването.

Полицейското присъствие в Костенец и района около града вече не е така засилено, както в първите дни. Местните хора обаче са все така притеснени след двете убийства на Милена Шишкова и Валентин Петров.

Слухът, че има набелязани следващи жертви на Чане също засилва паниката. Мнозина съседи, роднини и познати на Зайков и бившата му приятелка Милена отказват да застанат пред камерите с твърдението, че „който се снима, умира“.

Родителите на Стоян категорично отказват да говорят пред репортери с мотива, че от три години са скарани със сина си и затова са притеснени.

В Костенец продължава усилено да се коментира как ден след като Валентин Петров е разговарял с журналисти, бе намерен смъртоносно прострелян. Ловната пушка, с която вероятно е било извършено убийството, беше открита разглобена и скрита в кутия в гората, заедно с много патрони.

Полицията намери и скривалище с три изхода, което обаче се оказа, че не е на Чане, а на местен бракониер. По-късно участниците в издирването попаднаха и на заслон, разположен високо на 1 километър над Костенец в местността Ловния дом. От там се вижда целия град и къщата на Зайков, на чийто покрив се вее българският флаг. Предполага се, че Чане може да е бил и там и да е наблюдавал как го търсят.

Източник: БЛИЦ

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!