Home » ЛАЙФСТАЙЛ » Отровиха Къванч Татлъту: Турският Брад Пит бил хоспитализиран по спешност
Отровиха Къванч Татлъту

Отровиха Къванч Татлъту: Турският Брад Пит бил хоспитализиран по спешност

Летният сезон не е започнал никак добре за най-най-сексапилният турски актьор Къванч Татлъту, научи e-vesti.com. Преди броени дни звездата бил приет по спешност в елитна частна болница, след като се натровил жестоко с храна.

Къванч бил на вечеря с приятелска компания. Докато си хапвали и пийвали, той получил първи симптоми, че нещо с организма му не е наред. Толкова му прилошало, че едва не припаднал насред препълненото догоре с ВИП персони заведение. Татлъту си тръгнал незабавно от ресторанта, но гаденето и повръщането продължили необичайно дълго. Така се наложило да потърси специализирана медицинска помощ. В болницата, където постъпил, му казали, че натравянето му не е никак безобидно и веднага му направили пълна стомашна промивка, след което му предписали и амбулаторно лечение.

Не е ясно какво точно е хапвал турският Брад Пит, но факт е, че натравянето му е било сериозно, а за дискомфортът, причинен му от готвачите, той дори може да потърси солидна компенсация по съдебен път. За момента актьорът нямал такива намерения и вече се чувствал относително в кондиция. Добрата новина за почитателките му в Турция и у нас е, че Къванч вече е в трескава подготовка за участие в нови тв проекти. Той е получил предложение за роля в чисто нов сериал на една от най-големите продуцентски компании в южната ни съседка.

Сюжетът на драматичната сага разказва за двама доведени братя, които се влюбват в една и съща жена, а битката за сърцето ѝ ги кара да започнат ожесточена война помежду си. От екипа на звездата потвърдиха, че той е харесал изключително ролята и вече я е приел. В обувките на другия „брат“ пък ще влезе още един красавец на турското кино – Бурак Йозчивит. Все пак Татлъту остава сензацията на проекта и най-скъпоплатеният актьор на Балканите. От новия проект той ще получи над 3 милиона лири в сметката си, или по около 100 бона на епизод.

С точно толкова обаче секссимволът изгоря през миналата година, след като собственият му счетоводител го въвлече в нагла схема и го обра. Актьорът обясни тогава, че редовно е превеждал пари към счетоводителя, с които той да плаща данъците му. Но проверка показала, че те изобщо не са били превеждани и заради това Къванч дължи огромна сума за такси, а и за начислени лихви по тях. Той решил да подаде жалба към прокуратурата, защото така и не успял да се свърже с човека, който отговарял за финансите му – Ердал Д. Оказа се, че прокурорът, който инициира разследване по случая, успява да намери счетоводителя. А той от своя страна отрича всички обвинения в измама. Въпреки финансовите загуби актьорът често се включва като доброволец към различни социални каузи.

retro

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*