Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / От първи приятели до смъртни врагове: Карамазов жестоко скаран със Захари Бахаров

От първи приятели до смъртни врагове: Карамазов жестоко скаран със Захари Бахаров

/
/
/
761 Views

Най-успешното трио в театралните среди – Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров, окончателно вече е в историята, научи e-vesti.com.

Няколко години тримата бяха неразделни, основаха си собствена фирма и направиха няколко постановки, с които обикаляха страната.

„Трите мечки“, както стана известно триото, жънеха небивал успех на театралната сцена, независимо, че билетите за спектаклите им струваха малко повече от тези за щатните постановки.

Режисьори заливаха триото с предложения за нови текстове, а критици им предвиждаха бляскаво бъдеще. Но розовият балон на Вергов, Карамазов и Захари се спука. Изведнъж на афишите за постановките започнаха да се появяват други актьори на мястото на Бахаров, като Владо Пенев и Герасим Георгиев – Геро, писа „Галерия“.

В основата на разпадането на „Трите мечки“ е тежък конфликт между Карамазов и Бахаров. Според хора от театралните среди двамата се скарали за пари. Захари започнал да гледа на постановките повече като средство за трупане на финикийски знаци, отколкото като на изкуство. Карамазов смятал театъра като средство за духовно обогатяване, а не като начин за финансова печалба.

Втората причина било поведението на гологлавия актьор. Мнозина негови колеги твърдят, че самочувствието му значително се вдигнало и той нерядко си позволявал да се държи надменно дори с колегите си Карамазов и Вергов. И последните двама имали такова, с покритие, и категорично не позволявали Захари да се прави на нещо повече от тях.

В крайна сметка Владо бил смъртно обиден на Бахаров и дори го е премахнал от всичките си профили в социалните мрежи.

hotarena

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *