Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Орхан Мурад: Сузанита не си харесва устните! Повече няма да слага хиалурон

Орхан Мурад: Сузанита не си харесва устните! Повече няма да слага хиалурон

/
/
/
419 Преглеждания

Орхан Мурад заяви, че Сузанита не си харесва устните, научи e-vesti.

Певецът Орхан Мурад заяви, че дъщеря му Сузанита си е правила една-единствена корекция и сега наистина съжалява за това. Изпълнителят е убеден в думите си и твърди, че това е самата истина.

„Преди време Сузи си сложи хиалурон в устните и сега съжалява за това. Изчаква той да се абсорбира от организма и повече няма да си слага. Но тя е млада, нормално е да опита. А сега вече знае какво е”, каза още Орхан Мурад.

Певецът е категоричен, че дъщеря му не си е правила корекции, а още по-малко ринопластика за 5-6 бона.

„Нито ринопластика, нито каквато и да е друга операция или интервенция не си е правила, и то за суми от 5-6 000 лв. Не знам кой може да измисли това”, чуди се изпълнителят на „Хиляди слънца”, пише вестник „България днес”.

В момента музикантът чества тридневния празник Рамазан Байрям. „Ще ходим на гости и на семейството на съпругата ми Шенай, и при моето. Ще се видим, ще се поздравим и ще си поискаме прошка”, сподели още Орхан Мурад.

Преди време той силно се ядосваше на писанията за Сузанита, но и осъзнава, че те са неизменна част от известността и копнежа за слава, към които тя се стреми.

клюкибг

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!