Home » ЛАЙФСТАЙЛ » О, бре, Недялко от „Биг Брадър” ожени дъщеря си
О бре Недялко от Биг Брадър

О, бре, Недялко от „Биг Брадър” ожени дъщеря си

Недялко Лазаров, който навремето впечатли драгите телевизионни зрители с участието си в хитовото телевизионно шоу и най-вече с песента си – превърнала се в емблема на живота му „О, бре, Недялко” най-сетне даде официално ръката на дъщеря си на нашенец, работещ за структурите на НАТО, узна e-vesti.

24-годишната Славена се взела по любов с дългогодишния си приятел, който специализирал през последните две лета в чужбина и от много учение и работа, чак сега сколасал да се разпише в гражданското. Младият мъж от раз спечели симпатиите на НИдялко, защото от далеч личало колко е умен Антоан. Когато брадърът разбрал, че говори 4-5 езика перфектно и че шефовете му дават отпуск специално, за да се ожени – полудял от щастие.

„Поискаха ръката на момичето ми по стар български обичай. Първо в дома ни в Ямбол дойдоха сватовници. Седнахме, говорихме, зетя поиска ръката на Славена и аз се съгласих без пазарлъци. Няма време за протакане. Младите трябва да се вземат и да не мислят много. Е, вярно сватбата се забави малко, но чакахме щерката да завърши следването си – „Медицина”, зетят да изкара специализациите. Имаше си работа. Но вече съм щастлив. Ритуалът започна от сутринта и приключи в ранните часове на 7 юли. Сърцето ми подскочи, когато чух думкането на тъпаните на момчетата от оркестър „Тунджа”. Знаех, че сватовете идваха за детето ми и бях приготвил бъклицата с ракия. Едва стоях на краката си от вълнение, ама чаках пред портата сватовете.

Преди сватбата не можах да спя. Цяла нощ не мигнах, но на тържеството бях изпълнен с енергия. Танцувах и пях непрекъснато. Като запях песента на Тони Димитров „Грях ли е, че съм те срещнал?” и т.н. се разплаках от умиление. Бях са качил на една маса и пеех от цялата си душа. Това беше един от музикалните ми поздрави към младите. Последваха и други мои изпълнения. Подарих екзотична екскурзия на младоженците, но получиха и много дарове от приятели. Беше предимно младежка сватба, с много усмивки и хубави пожелания”, разказва пред „Уикенд” щастливия татко.

Той допълни, че вече е в трепетно очакване на дете и би се зарадвал, ако щъркела не се забави с бебето. Недялко бил убеден, че е добре децата да се появяват още в началото на брака, че да свикват родителите по лесно със семейния живот.

Хотарена

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*